Skip to main content

Borstvoeding Masterclass

Wil jij borstvoeding geven zonder problemen?
Tackel nu de Feiten en Fabels voor een stevige basis.

Borstvoeding masterclass

Na het volgen van Borstvoeding Academie Masterclass over veel voorkomende Feiten en Fabels:

  • Ga jij zelfverzekerder je kindje voeden.
  • Weet jij wat je kan verwachten!
  • Leer jij wat je kan doen om je doel te bereiken.
  • Krijg jij de handvatten die je nodig hebt.

Door Geerte van den Broek

Lactatiekundige IBCLC en ervaren Kraamverzorgende

Moeder van 3 kinderen. Met de kennis van mijn jarenlange ervaring weet ik precies wat jij nodig hebt om succesvol borstvoeding te geven. Met de Borstvoeding Academie zorg ik er voor dat jij de meest noodzakelijke informatie krijgt. Jij hoeft niet te verdwalen in de brei aan informatie die er te vinden is op internet en in de boeken.

“Ik leer je wat jij nodig hebt.”

Schrijf je in!

Jij kan de opname van deze masterclass direct bekijken.

Een leerzame les voor slechts 7,95

Hallo Geerte, Allereerst wil ik je bedanken voor je adviezen en je snelle reacties toen deze hele rollercoaster net begon???? Man oh man; moeder zijn en borstvoeding geven vind ik iets heel moois, maar jeetje wat vond en vind ik het allemaal soms pittig zeg???? Onze dochter is inmiddels al weer een dik half jaar en borstvoeding geven gaat nog steeds goed, mede dankzij jouw hulp???????? Mocht er een tweede komen en ik loop weer tegen iets aan, dan zal ik zeker weer contact met je opnemen:)

FranziskaGroningen

Ik heb heel veel gehad aan de informatie en uitleg over het geven van borstvoeding tijdens mijn zwangerschap. Door dat ik haar tips meteen kon toepassen na de bevalling heb ik het geven van borstvoeding als ontspannen en leuk ervaren. Het heeft geen pijn gedaan omdat ik wist welke techniek ik moest gebruiken. Ik wist door de voorbereiding al een beetje waar ik tegen aan zou kunnen lopen en dat heeft een hoop stress en onzekerheid gescheeld. Een goede voorbereiding is in dit geval zeker het halve werk.

JoelleGroningen

Het leek me fijn om al iets meer te weten over het geven van borstvoeding en hoe dit aan te pakken, voordat ik zou bevallen. Daarom heb ik in de laatste maanden van mijn zwangerschap de borstvoedingacademie aangeschaft. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven in het aanleggen van mijn kindje. Ook vind ik het nu ik zelf borstvoeding geef, fijn om in de academie terug te lezen over bepaalde onderwerpen. Een aanrader dus!

Maike

Met de borstvoedingsacademie biedt Geerte praktische video's die alle facetten van borstvoeding behandelen. Je kunt eenvoudig de onderwerpen bekijken die voor jouw situatie relevant zijn. Ik vond het zelf een heel fijne voorbereiding tijdens de zwangerschap. Ook nu de kleine er is kijk ik nog regelmatig één van de modules terug. Het helpt mij dan weer goed op weg als ik ergens tegenaan loop. Aanrader!

Laura

Volg deze leerzame masterclass op je eigen moment.