Skip to main content

Online Community

Jouw veilige netwerk rondom borstvoeding!

Sluit je aan bij de Borstvoeding Academie community

De Online Borstvoeding Community is een veilige omgeving waar jij al je Borstvoeding vragen kan stellen aan andere zwangeren en pas bevallen vrouwen.
Plus de Lactatiekundige is er om als Borstvoeding Specialist jou van de juiste kennis en informatie te voorzien om zelfverzekerd borstvoeding te kunnen geven.

In deze online omgeving kan jij:

  • Support krijgen van andere (aanstaande) moeders.
  • Altijd je vragen stellen.
  • Veilig communiseren in een afgeschermde omgeving.
  • Ondersteuning krijgen waar nodig.
  • Vragen stellen aan de Lactatiekundige.

Heb jij behoefte aan een netwerk?

Ontdek de voordelen van deelname aan onze online community over borstvoeding!

Ondersteuning en advies: Sluit je aan bij de Borstvoeding Community en ontvang waardevolle steun, aanmoediging en deskundig advies van andere, zwangeren, moeders die borstvoeding geven of hebben gegeven. Stel vragen, deel je ervaringen en voel je gesteund door gelijkgestemde vrouwen. Ook de Lactatiekundige is onderdeel van de Community en zij geeft antwoord op vragen en waarborgt de gedeelde kennis.

Kennis uitwisseling: Leer en deel informatie over verschillende aspecten van borstvoeding, zoals de juiste aanlegtechnieken, het omgaan met uitdagingen, het verhogen van de melkproductie en het afbouwen van borstvoeding. Door de gedeelde kennis kun jij een weloverwogen keuze maken.

Empowerment: De Community zal je helpen je zelfverzekerd en empowered te voelen in jouw besluit om borstvoeding te geven. De positieve verhalen en ervaringen die worden gedeeld, zullen je aanmoedigen en versterken, zelfs als je te maken krijgt met negatieve reacties of uitdagingen in je omgeving.

Emotionele steun: Borstvoeding geven kan emotioneel uitdagend zijn. In onze veilige ruimte kun je je zorgen, angsten en frustraties uiten en steun ontvangen van andere leden die vergelijkbare ervaringen hebben gehad. Je staat er niet alleen voor!

Community-building: Doe mee en bouw waardevolle vriendschappen en connecties op. Ontmoet andere vrouwen in de echte wereld en ontwikkel langdurige vriendschappen op basis van jullie gedeelde interesse in borstvoeding.

Ik geloof dat jij je begrepen, gesteund en gesterkt zult voelen in je keuze om borstvoeding te geven door deel uit te maken van deze Community. 

Sluit je vandaag nog aan en ontdek hoe de Borstvoeding Academie community jou kan helpen!

Binnen deze afgeschermde omgeving kan jij kennis maken met de andere deelnemers. Onbeperkt je vragen stellen aan elkaar en aan de Lactatiekundige.

Dé online borstvoedingcommunity
tijdelijk voor €1,-

Daarna 9,95 per maand.

Zo heb jij voor en tijdens je borstvoedingsperiode alle ruimte om onbeperkt je vragen te stellen zodat jij zelfverzekerd borstvoeding kan gaan geven. En als het even tegen zit? Heb jij een vraagbaak waar jij terecht kan en snel antwoord krijgt op je vragen.

Opzeggen van dit abonnement kan door een mail te sturen aan: geerte@borstvoedingacademie.nl

Community borstvoeding

Nu aanmelden voor de community